På dagens meny stod wokad kycklingfilé med massor av grönsaker och lite pasta.
Strimla kycklingfilén och fräs tillsammans med röd currypasta, vräk i mängder av grönsaker, tillsätt lite pasta och tjofsa runt.
Färdigt. :-)
Jag har dessutom två elwokar och en vanlig som jag använder på spisen (ytterst sällan)
Ja, det är egenodlad chili som skymtar i bakgrunden på vänster sida :-)
Oj, jag har ju glömt att berätta att min ingefära äntligen har börjat ta fart i spannen. Den har varit sent igång i år. I normala fall skulle jag ha en "vassrugg" på nedvissnande nu, men i år är det inte många stänglar uppe än.
3 kommentarer:
de där var ju väldans händigt å bra jhu
Har du några goda recept att dela med dig av som du gör med din elwok? :)
jag använder sällan recept när jag lagar mat i woken.
Men jag tror säkert att du kan googla fram något i receptväg hos exempelvis "Santa Maria" som har många tillbehör till wokning.
Skicka en kommentar