söndag 28 oktober 2007

av ren bekvämlighet :)


Klart man kan, speciellt ifall det ligger fyra geléhallon på köksbordet och tre andra bitar som fick mig att skratta när jag såg dem. Min kära dotter är tydligen lika knäpp som jag. Vi brukar köpa godisbitar som ser ut som chilifrukter, där hälften är lakrits och hälften är rött med lite hetta à la chili. De tre bitar som låg på bordet var lakritsdelen av sådana, hon har, precis som jag brukar göra, bitit av delen som smakar chili och ätit den!

Nåväl, tjejmiddagen avklarad, den sista som jag kommer att bjuda på i alla fall. Vi är fyra tjejer/damer/kärringar/tanter som har jobbat ihop tidigare. Det är 15 år sedan jag slutade på det jobbet och 8 år sedan en annan slutade men vi har ändå kontakt med varandra av olika grad. Vi brukar träffas antingen hos mig eller hos den andra som också slutat.... men inte hos någon av de andra. Vi umgås på olika sätt alla fyra, vi är i olika åldrar, vi trivs tillsammans med varandra, men jag tycker nog att även de andra två kunde ordna till något någon gång.

Dessutom börjar jag fundera på bloggens vara eller icke vara, hur kul är det att inte ha något nytt att säga. Fast det är klart, jag kan ju alltid fortsätta med min hobbyblogg som inte är registrerad någonstans, någon som är intresserad av att få länken dit så hör av er :) den kan alltid vidareutvecklas och inte bara handla om hobby he he he, känner mig helt plötsligt full i fan, räven bakom örat har vaknat.

så ja, yoghurten itvingad, kaffet urdrucket, nu ska jag kolla mina 123 olästa mail på yahoo... städa ur klädkammaren som under veckan blivit en "släng in allt där när det kommer folk"-plats.

På återhörande, ha en skön förmiddag.


1 kommentar:

Anonym sa...

Nu hittade jag hit, och det går inta att ta fel på vem du är!
Vicke