måndag 24 oktober 2011

Åter i civilisationen

Jag har tillbringat en helg ute i skogen. Kanske inte riktigt men nästintill i alla fall.
Vi var ett gäng syglada kvinnor som gick ihop och hyrde en lokal med övernattningsmöjligheter och kök.

En styck matlagningskunnig man kom dit och fixade allt vi skulle äta samt tog hand om disken och annat i köket efteråt. Kan man ha det bättre?

Det blev en hel del sytt, en hel del babblat, minimalt med sömn men det var en helt underbar helg.

Lördagsmorgon tog jag en ensam promenad, hoppades på spegelblank sjö för lite fotografering, men det var lite krus på ytan ändå. Jag gick vidare och hittade en liten men seg uppförsbacke. Halvvägs upp ville jag vända och gå ned men fortsatte ändå uppåt. När jag kom ner igen vände jag och gick upp en gång till - allt för att jäklas med kalorierna.
Jag lyckades få med mig ett par tjejer ut på en promenad under lördagen men annars blev det inte mycket till friskluft och vandring i skogen omkring ha ha ha.
Den ena tjejen hängde med ut på en promenad till senare på lördagen. Vi bestämde oss för att gå längs grusvägen inåt skogen. Det visade sig vara uppförsbacke hela vägen :-) Vi var mycket nöjda med det. Min stegräknare visade till drygt 1000 steg uppförsbacke. Sammanlagt fick jag ihop ca 12.000 steg under lördagen. Kan väl känna mig nästan nöjd med det.

Annars har jag stressat kroppen och råkat få tre allergiska reaktioner inom loppet av två veckor. Ajabaja mig. Nu ska jag vila och inte göra ett jäkla dugg på ett par dagar. Behöver vara återställd inför mina jobbdagar i slutet av veckan samt besöket till stora staden på lördag.

5 kommentarer:

Sandra :) sa...

You had a man COOKING FOR YOU???! That's the best part, LOL!!

Wivi sa...

Vilka härliga bilder. Själv har jag bara sett träden från insidan av balkongen, host, host.

tiami sa...

yepp, we had a man cooking for us. I agree, the best part ha ha ha.
he enjoyed being there with us.

Tant Otto sa...

LOL..a man cooking...det hade jag önskat mig med...här får man försöka att överleva bäst det går...önskade att jag hade en man som kunde laga mat...men han är bra på andra ting.

kraaam

Britta sa...

Underbar natur, vackra foton av den och vilken fin helg du har haft. Sånt lever man länge på:-)