torsdag 30 juni 2011

Jag har dödat dem

Eller raderat ska jag kanske säga.

Inte ville jag ge AB glädjen av att döda fem år av mitt liv. Inte heller ville jag exportera det hit.

Så, jag loggade in på mina bloggar och raderade dem själv.

Känns lite vemodigt, speciellt när jag kom till Piraya.

Nu ska jag logga ut härifrån och vara lite sentimentalt vemodig en stund.

16 kommentarer:

Anonym sa...

Damen, kolla. AB´s officiella orsak var att det inte fanns plats. Titta tillbaka på bloggen. Ni blev ersatta av en massa proffsbloggare som bara växer i skara. Undrar varför?

tiami sa...

Jag har förstått att vi vanliga bloggare inte är intressanta för AB. Tror också att proffsbloggarna kommer att tappa många läsare när vi vanliga försvinner därifrån.

Marianne sa...

Samma här raderade själv bort bloggen. Expoterade inget hit heller.
Likaså tappar man vissa bloggare som sprids som frön för vinden.
Hoppas nu denna består alltid jobbigt att börja om.
Kram Ha det bra i värmen.

Jh99 sa...

Jag raderade allt dagen innan.
Kändes så trist med tanke på att de där fick vara kvar...proffsen.
Och deras bloggar är föga sällan särskilt intressanta.
Alltså räknas inte vi
..ointressanta osv..eller hur ;)

jaja nu ligger det bakom..

Se fram :)

Trevlig kväll!

Kram

Andromeda sa...

Som du vet raderade jag min blogg också trots att jag inte hade tänkt göra det. Men jag har ju kvar alla mina inlägg på min nya blogg :-) Önskar dig en fin kväll och helg!
Kram

Anonym sa...

De tappar inte läsare. Det finns gott om folk som läser bloggarna. Dessa är intresserade av bildning och är mindre intresserade av gamlas beklagande. AB för statistik över bloggbesök. Att de finns kvar tyder på god statistik med tanke på att AB brukar ha upp till 5 millioner läsare. Däremot ni bloggare var inte mer en en droppe i havet. Inse den sorgliga sanningen. Världen är full av elände, folk pallar inte tynga ner sina sinnen med meningslös bitterhet som andra spyr ur sig. Titta på andra portaler t.ex. Devote, där folk sköter sig och publicerar intressanta inlägg. Jag är glad över att den gnälliga patrasket försvann. Sanningen gör kanske ont men fakta talar för sig själv. Exbloggarna fick vad de förtjänade. De skapade bara förvirring. Nu får de sitta där de är och beundra varandras låga intellekt. Vem fan bryr sig. Ja, till och med fan själv skulle bli uttråkad av dem. Han skulle hamna på senilhem av allt gnäll. Det var bara det jag ville säga. Adjö och lycka till. Förlåt att jag inte pallade läsa dina inlägg. Jag har "liksom" inte ork för pladder.

Anonym sa...

Apropå en sak till. Pinsamt att ni fick kicken fast jag vet att du är oskyldig. Adjö och lycka till.

Anonym sa...

Jag tog också bort min blogg innan AB stängde ner portalen för oss "vanliga bloggare", och jag exporterade de få inlägg jag hade hit till WP. Och här trivs jag väldigt bra, även om det känns vemodigt. Saknar AB bloggen trots allt ändå.

Kramen / Rozie

Anonym sa...

Jag gjorde lite likadant, men ändå inte, eftersom jag kopierade och tog med hit.
Gjorde det nästan direkt. "De ville ju inte ha mig/oss"
Upptäckte dock en dum grej, som jag missade, att jag skulle ha kollat en mailadress på snack, nu är det försent. Tyypiskt!
Dumma AB. Ingen folklig tidning i a f!
Kram och allt gott till dej!

Anonym sa...

Som sagt. Det är bara en handfull gnällisar som klagar på AB som ändå har många millioner läsare dagligen. Stackarna klagar som 5 åringar, "dumma dumma dig" istället borde de ha levererat intellekt och kvalité. Länge leve intellektet och bort med patrasket och gnällspikarna. De dög helt enkelt inte. Det kan vem som helst fatta.

Ha ha ha, läser sista kommentar från en gnällspik. Dumma AB bla bla. Jag hade blivit senil av att leva med en sån. Det var rätt beslut, fuck off med såna jerks.

Tant otto sa...

jajaja låt mig gnälla om jag vill men jag fattar ingenting...att ab vill bli av med vanligt folk och ha kvar de som är inne...jag får inte ihop det riktigt ...


Men någon mening är det nog med set som sker ..de vill lämna plats åt annat ...

Anonym sa...

De som är inne bloggar i bildande syfte och orsakar inte oro och hathets som politiska bloggare och andra psykiska bloggare gör. Det tär på mänsklighetens nerver att höra och läsa konstant hat och beklagande. Vissa av er var oskyldiga men beslutet fattades på ett rättvist bedömning. Alla fick kicken. För psykiska bloggare finns olika forums, bl.a. terapisnack.se. Jag har inte sett en enda bloggportal, Nattstad, Finest, Devote m.m. som har så mycket förvirring som pågick på AB. På dessa bloggportaler sköter folk sig. Jag tror inte att AB tappar varken läsare eller statistik vilket jag vet från säker källa. Er gemensamma kraft räckte alltså inte till för att skapa harmoni. De andra bloggarna som bloggar på övriga portaler, behöver inte ens anstränga sig, det flyter på fint. Alltså är det uppenbart att det fanns fel på era sätt. Svårare är det inte att förstå. Gnäll på eller bilda er. Apropå bloggaren Framsnacka. Hon är en duktig bloggare som tar fina bilder, synd om hon ska hamna i gnällfällan. Var kaxiga och våga förändras till det bättre. Inrutad synsätt har sina nackdelar. Lycka till er.

tiami sa...

käre anonyme kommentatör.
proffsbloggarna skriver om helt andra, icke personliga, saker.
fotboll, mode och annat.

vill du kalla mig gnällspik och ointressant så varsågod, det bjuder jag på.
om jag har rätt om vem du är så har vi pratat med varandra i telefon ett par gånger och haft en relativt givande kommunikation över mail.

Jag kommer att fortsätta med min blogg i samma anda som hittills. Lite bilder, lite hobby, lite dikter, lite vardag.

Du behöver inte fortsätta läsa mina inlägg om du tycker de är så tråkiga och intetsägande.

lev väl

Anonym sa...

Det är under värdighet att folk gnäller för att de fick kicken. De dög helt enkelt inte som den andra skriver. AB bloggarna var kända för att bedriva hatjakt mot varandra och de andra satt bara och höll med. Jag tycker inte synd om Lowlifes. Även jag är glad för att AB löste upp dessa. Intressant, som förra kommentatorn skriver, att de inte vågar etablera sig på andra portaler. De känner själva att de inte passar in antagligen. AB hade sammanlagt 200-250 privata bloggare men de trodde själva att antalet var uppe i 1000-tals. Devote har många tusen bloggare. Exbloggarna inser inte hur små de var och hur illa de betedde sig. Nu sitter de i varsin hörna och hyllar varandra. Patetiskt. De fick vad de förtjänade, även jag håller med. Många av de skulle behöva vård. Dessa är överkänsliga och obildade föråldrade stackare. Jag förstår att det suger att vara som de. Alla har väl en chans till att utvecklas?

Islandsmamman sa...

Jag har också dödat min blogg där. Fanns liksom inte en chans att jag ville ha den kvar när jag inte kund komma åt den längre.
Det enda som stör mig är att något gick snett med min överläsning. Alla inläggen kom snällt med till WP så ett par dar efteråt raderade jag allt utom några få nya inlägg på AB.
Dagen efter var de flesta borta när jag loggade in på WP. Jag tycker det är skittrist, faktiskt, för det var en lång resa med revolution och lite allt möjligt som jag hade där.
Oh well. :-/

Anonym sa...

Den anonyme besservissen som lagt in några kommentarer här och spyr galla över sina medmänniskor tycks vara en olycklig person,
Sur som ättioka.
Visar tydliga översittarfasoner.
Ett råd tagga ner och Du mår
bättre.
Marianne Nerén
Gömmer mig inte fegt under anonymitet