tisdag 12 juli 2011

En dag tillsammans med bloggaren "Framsnacka"

Vi har pratat om det länge, att ses en dag. Har faktiskt läst varandra sedan 2007. Hon har dessutom hittat mig på FB. Nå, idag var det dags. en tur till Helsingör var förhandsbestämt.

Alltså. Det är väldigt speciellt att åka och möta någon för första gången när man redan - på sätt och vis - redan känner varandra. Vi messade varandra flera gånger medans vi reste från varsitt håll för att mötas i Helsingborg.

Hon såg precis lika härligt glad ut som jag trott. En oerhört positiv person som sprider värme och glädje omkring sig.

Vi tog oss över till Helsingör och började strosa runt lite. På något vis så gillar vi båda gamla hus, vackra dörrar och grindar, stockrosor och pollenstinna humlor. Kameran åkte fram ofta. Hennes är självklart sju resor bättre än den jag har, det ser så  härligt ut när någon fotograferar med en bra kamera.

Nåja. Vi gick förbi en hårsalong som heter Young Hair, tittade in och såg en fin ljuskrona i taket. De såg oss stå i dörrhålan och vinkade in oss, frågade om vi ville ha något att dricka.
Vi gick in, blev serverade varsin öl och satt där en lång stund. Tittade oss storögt omkring på alla fotografier som satt på väggarna, tittade på honom när han klippte hår på en kund. Kan kalla honom mer artist än frisör för han klippte och formade hår på ett superläckert sätt.

Det finns gott om vackra hus i Helsingör, gott om stockrosor, gott om vackerhet.
Jag visar några bilder nu och några andra vid ett annat tillfälle.


Hårsalongen Young HairHumlan i stockrosen
Caught in actionMin bild över muren2 kommentarer:

Anonym sa...

Ja, det var hur roligt som helst! Är så glad att vi träffades!! Härliga bilder från en helskön dag! Har länkat till detta inlägg.
Nu ska jag vila igen!
Kraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaamar och allt gott till dej!!

Gloria Mundi sa...

Jättefina bilder. Nu vet jag äntligen att de där vackra blommorna heter stockrosor! :D