söndag 17 juli 2011

Jag kan inte påstå att jag är helt nykter.

Men jag hade ingen lust att gå och lägga mig direkt när jag kom innanför dörren. så, mot bättre vetande startade jag datorn och kikar in här.

Sista kvällen för festivalen i stan. Jag har varit ute med en väninna. Vi började lite lätt på hennes gård, satt ute i bersån och åt tapenade och melon, drack öl och vin. Hade sällskap av en synnerligen säregen liten man. I ena sekunden var han akutläkare med jour på PIVA, i andra var han utbildad präst, i tredje hade han sommarjobb på akuten, praktikplats på psykiatrin, katolik, teolog, studerande....
Samtidigt som han satt och pratade sig varm om sina förtjänster och dugligheter drack han sig berusad.
Varken väninnan eller jag trodde på honom i slutänden, det var för många kovändningar i både berättelse och personlighet för att det skulle bli trovärdigt.

nåja, kvällen har varit bra trots flera mess från "taxi". Jag drev lite med honom och han blev eld och lågor men fick inte ens träffa mig. ha ha ha

¨Nåväl, vi avslutade kvällen på Harry's. Fullt med folk och liveuppträdande på gården. Vi fick sällskap av en trevlig och en tjatig kille. De hade dessutom vänligheten att bjuda oss på varsin drink. Vi beställde en "sex on the beach" och en "orgasm"

Han bara tittade på oss och skakade på huvudet när vi sa vad vi ville ha. :-)

Nåja, kvällen är passé, snart även natten.
Dags att logga ut och gå och lägga sig - kanske.

godmorgon eller godnatt

5 kommentarer:

Halloj världen! /Inger sa...

Godmorgon! :)

Wivi sa...

Verkar som ni hade en trevlig kväll trots vissa knäppskallar.

Tant otto sa...

Jajaja det finns många både udda och jämna förmågor i denna värld...*LER*...*LOL*
Men trots allt verkar ni ha haft en trevlig afton...
kram

Andromeda sa...

Det verkar som om du hade en trevlig kväll :-)

Anonym sa...

Vilken helkväll på stan. Den där första mannen kanske var tusen år gammal om han hunnit med allt det där. ;-) Vilka stollar det finns.

Kram