torsdag 21 juli 2011

I'm a baglady

Jag syr väskor på löpande band (nästan)

Finns till salu om någon är intresserad. Kraftigt och fint bomullstyg, fodrade, ficka på insidan. Måtten är generösa nog till shopping eller till sakerna man tar med sig till stranden eller till utflykten.

100 kronor styck om någon är intresserad. Billigt, jag vet, men jag syr upp av det stora tyglagret jag har så att det ska känna motiverat att köpa nya tyger ;-)

Det finns hittills två av varje modell.


En tydligare bild på en av väskorna
6 kommentarer:

Wivi sa...

Tyget till vänster köpte min son på IKEA för att jag skulle sy kuddar till hans soffa :-)

virknålen sa...

Riktigt fina kassar/väskor :) hoppas att du får alla sålda. Jag ska skära upp lite tyg under nästa vecka så jag har nått att sälja på hantverksdagen i augusti som jag ska vara med på :)

Sandra :) sa...

LOL you're an adorable bag lady - your bags are beautiful! I think my favourite one is the black floral print (3rd from the left) - lovely!

Katrin sa...

Jag vill köpa en STOR, mera lång än djup. Jag har en rasslig en idag som badväska och den är bra storlek, bara SÅ tråkigt tyg... Ca 48 x 35 cm om jag mäter rätt. Och så med ganska långa handtag. Har du något passande? I kraftigt tyg som inte lider av att transportera blött? Jag betalar gärna mer än 100 om du måste sy en speciellt, gärna massor av blått/turkos/vitt...

Kul att jag hittat din blogg!

Islandsmamman sa...

Snygga!

Anonym sa...

Den nedre är jättefin! Roligt att du säljer. Varmt lycka till med det min kära vän!
Kraaaaaaaamar och Allt gott till dej!