tisdag 19 juli 2011

Jag är bra, jag är förbaskat bra :-)

Jag har kommit igång med träningen igen. Inte riktigt lika intensivt som det var innan jag blev lat, men jag har kommit igång. Jag kan tacka en konstig nackspärr för att jag kom igång. Vaknade i måndagsmorse och hade vansinnigt ont i nacke, skuldra och överarm efter att ha legat konstigt.

Vet att bästa sätt att bli av med sådant är att träna lite försiktigt så jag packade bagen och gick till badhuset. Var osäker på hur mycket jag skulle våga simma men jag klarade av mina traditionella 40 längder men det tog längre tid än det brukar göra. Efter det satt jag i sköna bubbelpoolen 20 minuter.

Nackspärren lättade något men inte helt, var fortfarande lite stel i nacken idag. Åkte till min bror på morgonen och gick en lång runda med honom och hans hund i lite oländig terräng. När jag kom hem gick tösen och jag till gymmet och jag fokuserade på rygg och axlar. Nu känner jag mig i stort sett fri från eländet. Förmodligen kommer jag att känna av lite träningsvärk imorgon eftersom jag inte tränat på länge. Men det botar jag nog genom att gå och simma direkt på morgonen.

Nu är det inte många dagar kvar tills tösen flyttar till USA. Behöver jag säga att det känns lite småjobbigt?

Nu ska jag fortsätta med det jag höll på med innan jag tränade.

2 kommentarer:

Agnetha sa...

Är mäkta imponerad !!! Åhh, vad jag önskar jag kunde träna. Men just nu går det inte, tyvärr. Mina ben tar nästan ihjäl mig om jag följer dotra ut och går i en kvart, inte kul.

Annars är det fint med er där uppe, hoppas jag ?

Ha det gott !

Kram

Anonym sa...

Fint att du kan träna igen. Vet att du tycker om det. och du är så flitig!
min yngste ska flytta hemifrån om ca en månad som det ser ut, ska läsa högskola på annan ort.
Allt gott till dej! och en go kram!