lördag 9 juli 2011

Jag och "lilla söt"

Idag har jag haft hand om mitt lilla barnbarn hela dagen. Från halv 8 i morse till halv 5 på eftermiddagen.

Vi började dagen lite lugnt med frukost och mys. En liten förmiddagslur fick han eftersom jag hört att han vaknat redan halv 6.

Men efter lunchen gick vi ut i det vackra vädret. Det är ett stort event i min stad nu några dagar, fullt av marknadsstånd, mattält och andra attraktioner finns uppställt överallt. Han gjorde stora ögon när vi gick genom stan ned mot parken.

Vi gungade, åkte rutschkana och "jagade" änder. Tittade stort på hästarna som gick omkring vid ponnyridningen. Ville gärna klättra in till fåglarna i dammen dessutom.

Det är alltid lika mysigt att umgås med en ettåring, livet blir liksom lite annorlunda då. :-)Sen när vi kom hem måste han ju kolla vad som fanns längst ned i kylskåpet. ha ha

4 kommentarer:

Wivi sa...

Barnbarn är härliga. Mitt har hunnit bli 3.5 år.

Sandra :) sa...

Awwwwwwwwwwwww he's such a sweetie pie - I bet you had a wonderful time with him! Please give him a maple syrup kiss on the nose from me!

Anonym sa...

Här skrev jag nyss en massa som försvann i ett serverfel...

Ditt barnbarn är urgulligt! Det är roligt med deras perspektiv.
Häromdagen var jag och en god väninna och fikade med hennes barnbarn som är ett. Han var mer intresserad av att flirta med en söt tjej i samma ålder än något annat :-)
Kraaamar och allt gott till dej!!

Tant otto sa...

Ja du sett från ur barns perspektiv så behövs inte så mycket för att det ska bli roligt...det borde vi vuxna anamma...

kraaam och ha det gott i sommarvärmen